vineri, 4 martie 2011

CURS DE FENG SHUI TRADITIONAL (METAFIZICA CHINEZA)


MODULUL 1
Cuprinde elemente de istorie Feng Shui (extrem de interesanta si exemplificatoare), introducere scurta in toate scolile de Feng Shui, descrierea celor 5 elemente, descrierea formelor de relief, directiile magnetice ale lumii, identificarea casei noastre in relieful orasului, identificarea directiilor pe busola, asezarea mobilierului in casa, calculul numarului GUA, discutii despre temperamentul energiei s.a.
PRACTIC: Practic vom invata cum si din ce loc sa citim o busola, cum sa identificam care este centrul casei, cum sa distingem cele 5 elemente din jurul nostru, sa ne calculam numarul GUA etc.
Curpinde 2 intalniri, a cate 2 ore intr-o saptamana, cost 200 lei

MODULUL 2
Acest modul va cuprinde studiul aprofundat a Scolii Formei, exemplificarea regulilor de baza in Feng Shuiul Formei, Feng Shui de interior si Feng Shui exterior, prezenta celor 4 animale celeste in terenul casei, incursiune in Scoala Astrologica de Feng Shui (Scoala Stelelor Zburatoare)
PRACTIC: Practic vom invata care este pozitia puterii dintr-o camera, cum trebuie sa aranjam patul, biroul, usa s.a. – toate pentru bunastarea si armonia semenilor. Tot in acest modul vom studia cum jonglam cu cele 5 elemente in favoarea noastra, cum facem o diagrama a Stelelor Zburatoare.




MODULUL 3
Avansati (pentru cei care doresc sa aprofundeze stiinta Feng Shui)
PRACTIC: Vom face analiza caselor si vom merge pe teren, vom studia o casa de la zero, cu toate aspecte bune si rele, influientele stelelor asupra membrilor unei familii, influientele mediului inconjurator, utilizarea instrumentului Google Maps.
Cuprinde 4 zile de studiu intensiv a Scolii Stelelor Zburatoare, cea mai buna si mai puternica scoala de Feng Shui, 2 weekenduri la rand - a cate 8 ore/ zi – cost 250 euro
 


 
                                                     Mariana Reazantev-Lucreteanu